Iedere zondag open van 12 tot 17.00 uur
Rolf Benz Yoko, Outdoor: ook bij Volta51 wonen
        

 

 

     

 

 

     

 

Rolf Benz ONDA

PrintenE-mailadres
Beschrijving

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt ons gevoel een onbewuste, maar heel belangrijke rol. Zo wordt ook in een paar seconden bepaald of we spontaan verliefd worden op een bank. Dat gebeurt intuïtief en lang voordat de 'rationele', dus schijnbaar door het verstand gestuurde gedachten en overwegingen een rol gaan spelen.

Het nieuwe systeemprogramma Rolf Benz ONDA is een banken- en combinatieprogramma dat zich kenmerkt door een organische vormentaal en een weelderige en toch moderne uitstraling. Met de vele keuzemogelijkheden bij het samenstellen biedt het een nieuwe vorm van vrijheid. 

Verschillende modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd, waardoor één enkele, vrije opstelling als 'organisch' woonlandschap in de ruimte mogelijk wordt gemaakt. De zitbanken zijn ook perfect voor kleinere ruimtes.

De twee comfortniveaus Classic en Lounge zorgen voor een individueel te kiezen zachtheid van zitting en rugleuning en de vele zachte kussens zijn een uitnodiging voor aangename uurtjes. Voor optimaal zitcomfort zijn er drie zithoogtes verkrijgbaar. Voor het moderne ovalen onderstel kan worden gekozen uit de afwerkingen chroom mat, chroom glans of eiken (in drie kleuren lak).

Producteigenschappen:

  • Organisch bankstel- en combinatieprogramma met bijpassende fauteuil, beklede bank en hocker
  • Extra diepe elementen verkrijgbaar
  • Losse rugkussens bieden extra comfort en de mogelijkheid kleuraccenten aan te brengen
  • 2 comfortniveaus: Classic en Lounge
  • 3 zithoogtes: 40 cm, 43 cm of 46 cm
  • Modern ovalen onderstel, naar keuze in de afwerkingen mat of glanzend verchroomd of eiken (3 kleuren lak)
  • Design: Christian Werner